‘Emotion release’ methode

Emotion-release

De emotion-release methode is een energetische behandeling die ervoor zorgt dat je energetische bagage los kunt gaan laten. Deze methode behoort tot de spiertesten.

Emoties zijn energieën, je kunt ze bij je dragen doordat je deze bijvoorbeeld niet wilde ervaren, ze genegeerd hebt of er niet genoeg aandacht aan hebt besteed. Je hebt als het ware de energie weggeduwd. De emotie of energie kon op deze manier niet verwerkt worden door jouw energiesysteem en bleef op deze manier vastzitten. Ook kan het zo zijn dat je belastende emoties overgeërfd hebt van je vader of moeder, die een deel van hun energie aan je mee geven. Een andere mogelijkheid is dat je emoties van andere mensen je letterlijk hebt aangetrokken en hebt vastgehouden in bepaalde situaties in je leven.

Vastzittende emoties kunnen een blokkade vormen in je energetisch systeem. Deze blokkade kan tot uiting komen op zowel emotioneel/ mentaal als op fysiek niveau.

Emotioneel/ mentaal kun je dit merken doordat je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, een emotie steeds opspeelt ookal snap je niet waarom, je voelt dat er een lading zit in je systeem die niet bij jou hoort, je belemmerd wordt in je functioneren, spanningen ervaart, je verslavingsgedrag vertoont etc.

Doordat de energie niet vrij kan stromen, krijgen op fysiek niveau de organen en weefsels niet de juiste energie die ze nodig hebben. Weefsels en organen geven een seintje wat ervaren kan worden als fysieke ongemakken of zelfs ziekte.

Hoe werkt het?

Middels een spiertest bevraag ik jouw onderbewustzijn, deze zal via je lichaam geheel automatisch antwoorden. Door het volgen van de antwoorden wordt duidelijk wat er aan de basis van een klacht ligt. Uiteindelijk wordt met behulp van een specifieke handeling, de energie permanent verwijderd. Bij deze methode hoef je niet heel je verhaal te vertellen of te herbeleven. Door de simpele maar toch zeer effectieve methode kan er met behulp van het onderbewustzijn directe verlichting ervaren worden en kunnen klachten op de verschillende niveaus verminderen of zelfs verdwijnen.

Het is mogelijk dat je na toepassing van de methode de eerste paar dagen wat emotionele schommelingen ervaart, in enkele gevallen is er lichte toename van de aandoening. Dit wil zeggen dat je lichaam bezig is met de verwerking en de balans herstelt. Ook is het belangrijk voldoende te drinken (minimaal 2 liter water p.d.) en rust te nemen wanneer je lichaam daarom vraagt.

Ervarings-voorbeelden na de behandeling:

Verlichting
Fysieke klachten verdwijnen spontaan
Opgeruimd gevoel
Patronen worden doorbroken
Minder stress
Triggers hebben minder invloed
Rust in je hoofd en lijf
Vermindering van negatieve gedachten
Kan meer aan
Beter balans te behouden op de dag
Gevoel van bevrijding
Betere relaties e.o.