Hypnose Praktijk Minnaard

Hoe gaat een behandeling?

Hoe ziet een sessie eruit?

Allereerst maken we kennis met elkaar en vullen we wat algemene gegevens in. Dan zal ik je duidelijk uitleggen wat hypnose is, wat het niet is en beantwoort ik alle

Hypnose en veranderwerk

Wanneer je op een bedje ligt, brengen we je eerst in een heerlijke staat van ontspanning. Wanneer je de juiste staat hebt bereikt kunnen we aan het werk binnen jou onderbewustzijn. Vaak bestaat dit ‘werk’ uit een stukje onderzoek naar de basis zodat we daar een diepe verandering kunnen aanbrengen. Ook een stukje ‘herprogrammering’ hoort daar vaak bij.

Nabespreking

Wanneer we klaar zijn, zal ik je vragen hoe je het ervaren hebt en doorlopen we jou ervaring zodat je er misschien nog wat meer inzichten uit kunt halen. Wanneer het nog nodig is maken we een vervolgafspraak waarin we verder kunnen werken aan jou hulpvraag.

Ook zal ik je misschien wel adviseren de suggesties in je dagelijks leven zo nu en dan te herhalen. Op deze manier zullen de suggesties nog dieper in je onderbewustzijn doordringen. Dit zal gemakkelijk gaan want het is immers al geïnstalleerd!

Lid: Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV)