Hypnose Praktijk Minnaard

‘Past life’ Regressie

Hypnose is de staat die we gebruiken om in regressie te gaan. Bij regressie ga je terug in de tijd om daar antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Vragen kunnen gaan over strubbelingen die je ervaart in dit leven en de oorzaak ervan niet helemaal duidelijk voor je is.

Wanneer we terug gaan naar de oorzaak dan pakken we het probleem bij de wortels aan waardoor je een diepe, blijvende verandering kan aanbrengen binnen je onderbewustzijn. Hierdoor zullen je klachten verlichten of zelfs verdwijnen!

Bij ‘past life’ regressie hebben we de intentie om terug te gaan naar een vorig leven. Sommige mensen doen dit uit nieuwschierigheid om te kijken wat daar voor informatie voor ze zit dat ze inzicht geeft in dit leven. Vaak doen mensen dit ook omdat ze antwoord willen op de vragen die ze hebben omdat ze een probleem in het ‘hier en nu’ ervaren.

Je hoeft niet te geloven in een ‘vorig leven’, het onderbewustzijn geeft beelden waarbij je met je zintuigen kunt horen/ voelen/ zien en soms zelfs ruiken en dus kan beleven. Hierdoor probeert het onderbewustzijn je inzichten te geven zodat je dingen in het hier en nu voor jezelf kan oplossen. Het is dus belangrijker dat je wat aan de informatie hebt dan dat je erin gelooft.

Ben jij nieuwschierig wat een ‘vorig leven’ jou te brengen heeft? Maak dan nu een afspraak!

Lid: Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV)

[trustindex no-registration=google]