Hypnose Praktijk Minnaard

Helende reis

Ook worden er ‘helende reis’ sessies gegeven. In deze sessie maken we een mooie en vaak indrukwekkende reis en gaan we samen op onderzoek uit.

Binnen de helende reis wordt de Quantum healing hypnose techniek gebruikt. Dit is een techniek die ontwikkeld is na 45 jaar ervaring, door de Amerikaanse meester hypnotherapeut Dolores Cannon.

Heb je je wel eens afgevraagd of je doet wat je moet doen in dit leven en of je wel op het juiste pad zit?

Ons bewustzijn, waar we ons dus bewust van zijn, wordt ook wel het waakbewustzijn genoemd. Het is dat gedeelte waarmee we mee denken/analyseren/oordelen etc. Echter schijnt dit volgens wetenschappers maar 10% van ons gehele bewustzijn te zijn. Maar hoe zit het dan met die overige 90%?

Zoals we weten is er ook ons onderbewustzijn, dit is onze harde schijf als het ware, waarin o.a. alle automatisme’s opgeslagen liggen en alle herinneringen zonder oordeel over goed of slecht. Alle informatie ligt daarin opgeslagen, over dit leven en misschien zelfs wel informatie van voor dit leven.  Wanneer je in een bepaalde ontspannen toestand bent, kun je m.b.v. visualisatie bij deze informatie. Dit behoort tot het individueel bewustzijn.

Moet je geloven in een vorig leven? Het antwoord hierop is ‘nee’. De taal van je onderbewustzijn is o.a. beeld en waar het om gaat is dat je onderbewustzijn je met die beelden iets duidelijk wil maken.  Wanneer dit duidelijk wordt kun je diepe  veranderingen maken, het kan je helpen in het hier en nu zodat je weer meer in je eigen kracht komt te staan.

Ook hebben we een hoger bewustzijn, onze intuïtie, ons hogere zelf of ook wel het collectief bewustzijn genoemd waarmee iedereen verbonden is. Het gaat voorbij het fysieke rijk en voorbij het mentaal & emotionele rijk.

Wij zijn dus zowel het bewustzijn, het onderbewustzijn als het hoger bewustzijn.

In de huidige maatschappij zijn we vooral gericht op het niveau van ons waakbewustzijn. Dit is het kleinste en het meest begrensde deel van je bewustzijn. Terwijl er enorm veel mogelijkheden liggen in je andere twee bewustzijnsniveaus.

Zowel op fysiek, emotioneel als op spiritueel niveau zijn er mooie resultaten te behalen! Mensen komen met lichamelijke klachten/ verslavingen/ emotionele klachten en ook met levensvragen of meer spirituele vragen.

In deze ‘helende reis’ sessie gaan we samen op onderzoek uit en kijken we wat de beelden voor informatie hebben. Het onderbewustzijn laat je niet zomaar een leven/ beeld zien, vaak zijn het beelden met een boodschap/wijsheid voor dit leven. Vaak geven ze ook duidelijkheid waarom je bijvoorbeeld in dit leven bepaalde keuzes maakt. Na dit leven gaan we met je onderbewustzijn en je hogere zelf verder op onderzoek uit, welke wijsheden zijn er voor jou?

Deze sessies zijn vaak verbluffend en hebben een diepe impact, prachtige heling is mogelijk op de verschillende niveaus!

Deze sessie zal zo lang duren als dat nodig is maar reken gemiddeld op 4 uur. Dit inclusief het voor en na gesprek, de sessie zelf zal zo’n twee uur duren.

De sessie zal worden opgenomen (audio/ video) en zal je nagezonden worden via ‘We-Transfer’. Dit doen we omdat, hoewel je misschien denkt alles nog te weten, er toch vaak stukken missen en zoals in een droom snel dingen vervagen. Het advies is om de audio nog een aantal keer te beluisteren, dit maakt de werking van de sessie sterker en er zal meer informatie in je bewustzijn stromen.

Ben jij klaar om jou ‘helende reis’ te beleven?

De sessies zijn persoonlijk en vertrouwelijk en zullen daarom alleen 1 op 1 plaats vinden in de praktijk. Nadien kun je er zelf voor kiezen je audio te delen.

Van te voren vraag ik je een lijstje te maken met vragen die je hebt. Deze kunnen bijvoorbeeld gaan over: gezondheid/ relaties/ werk/ leven/ spiritualiteit etc.

De kosten bedragen 195 euro incl. btw. (ongeacht de tijd dat we bezig zijn maar reken op gemiddeld ± 4 uur).

Lees de volgende informatie voor een sessie: Voorbereiding voor een sessie

Lid: Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV)