Hypnose Praktijk Minnaard

Voorbereiding voor een ‘helende reis’ sessie

Hoe voor te bereiden voor de ‘ helende reis’ hypnose sessie:

Bereid een lijst met vragen voor waarvan je wil dat het hogere zelf die beantwoordt. Breng deze lijst met je mee (getypt of netjes geschreven).

Beperk alstublieft het aantal vragen tot maximaal 10 stuks totaal. De vragen dienen over jezelf te gaan en niet over iemand anders.

De vragen zullen makkelijk beantwoord worden wanneer je ze stelt in de volgende volgorde (hieronder wat voorbeelden):

Levens/ spirituele vragen:

  • Wat is mijn levenspad in dit leven? Ben ik op het juiste pad?
  • Ik had een droom, wat betekende die?

Relaties:

  • Is mijn partner mijn ‘soulmate’ of onderdeel van m’n ‘zielsgroep’?
  • Ik heb een moeilijke relatie met mijn partners/ kinderen e.d. Waarom is dit, en hoe kan het geheeld worden?

Werk:

  • Ik vind het werk wat ik doe of studie niet leuk, zou ik moeten stoppen?
  • Wat zou ik in de plaats daarvan moeten doen?

Gezondheid:

  • Waarom heb ik deze pijn/ allergie of ziekte? Wat wil het mij duidelijk maken?
  • Waarom kan ik geen gewicht verliezen?

Stel je erop in een goede sessie te hebben

Je intentie om een goede sessie te hebben is de sleutel!

Cafeïne

Beperk jezelf tot het drinken van koffie zo’n 2 a 3 dagen voor de sessie. Een dag voor de sessie neem je in plaats van 2 bijvoorbeeld 1 kopje. De dag van de sessie het liefst niets, je hebt de intentie om in een heerlijke diepe staat van relaxtheid te komen.

Geen alcohol of drugs

Drink de dag voor de sessie en op de dag zelf geen alcohol. De sessie zal niet gestart worden wanneer de client onder invloed is van middelen die het bewustzijn beinvloeden.

Oefen jezelf om ontspannen te zijn voor de sessie

Sluit je ogen en breng je aandacht naar de plekken in je lichaam waar er spanning zit. Adem naar die plek totdat de spanning verlicht of verdwijnt. Doe dit ook met de rest van je lichaam. Dit zorgt voor een heerlijke ontspannen staat in je lichaam. Doe dit een dag voor de sessie.

Zorg voor een goede nachtrust

Mediteer in de morgen voor de sessie (wanneer je dit doet.)

Wat te eten

Eet iets lichts voor de sessie, de sessie zal minimaal zo’ n 4 uur in beslag nemen. Voor erna kun je iets kleins meenemen om te nuttigen.

Welke kleding?

Doe iets aan waar je je prettig in voelt, je zal gemiddeld twee uur liggen. Je ligt op een bed met een dekentje, trek dus niet iets aan waar je het te warm in zou kunnen krijgen.

Je sessie

Deze zal bestaan uit drie delen: een voorgesprek om je beter te leren kennen en we kijken hierin de vragen na van het lijstje die je hebt gemaakt om er zeker van te zijn dat alles duidelijk is.

De sessie zelf is een privé sessie, je moet je volledig veilig en vertrouwd voelen. Derden zijn om die reden niet toegestaan, ook niet bij het voor gesprek. Mocht je na de sessie de opgenomen mp3 van de sessie willen delen dan ben je daar uiteraard geheel vrij in.

Heb geen verwachtingen!

In deze maatschappij zijn we gewend dat we verwachtingen hebben zodat we ze daarna kunnen meten en als gelukt of niet gelukt kunnen bestempelen. Iedere reis (sessie) is precies zoals het moet wezen, je hogere zelf geeft je alleen die informatie die voor jou op dit tijdstip het meest geschikt is. Laat dus alle verwachtingen los en ook het idee over hoe hypnose zou moeten voelen en of je het allemaal wel goed doet. Laat je gewoon gaan, relax en je hogere zelf draagt zorg voor de rest.

Audio en/ of video opname

Omdat je na de sessie niet alles meer zult weten wordt de sessie opgenomen. Na de sessie zullen de opnames naar je email verzonden worden via ‘ WeTransfer’. Waarna je het kunt downloaden.

Luister de sessie een aantal keer terug wanneer je thuis bent (kan in delen), hierdoor zullen er meer dingen op zijn plaats vallen en er wellicht nog meer informatie in je bewustzijn stromen. De heling wordt door het terug luisteren versterkt.

Na de sessie

Je zal na de sessie weer allert zijn en een heerlijke ontspanning ervaren. Eet wat na de sessie om te helpen gronden, neem iets kleins mee. Je kan ook een wandeling maken door de natuur.

Een sessie is vaak indrukwekkend, plan je tijd zo in dat je na de sessie geen zware mentale of fysieke activiteiten hebt en je de sessie rustig kan laten bezinken.

Belangrijk:

Ook al lijkt het dat er na de sessie niets veranderd is, de veranderingen worden verricht op energieniveau het kan even duren voordat de verandering doorgedrongen is tot het fysieke veld.

Iedere bevraging, twijfel, analyse of het sceptisch zijn zal het werk van je hogere zelf tijdens de sessie beïnvloeden. Heb geen verwachtingen en ervaar!!!

Luister wanneer je weer thuis bent meerdere keren naar de sessie (vooral de eerste dagen) en heb vertrouwen in het proces.